gravatar.jpg

Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures as mom of Elliot and Amelia. Hope you have a nice stay!

Storytel 30 dagen GRATIS

Storytel 30 dagen GRATIS

Op Storytel vind je een gigantische selectie aan luisterboeken en podcasts. Ideaal om alleen naar te luisteren maar er is ook een “Kids Zone” met talloze kinderboeken in!

Self care is iets waar ik nog veel in moet leren maar voorlopig is een van de momenten waar ik echt kan van genieten,… zonder kindjes het huishouden doen met een goed boek of boeiende podcast in m’n oren. Op Storytel vind je allerlei genres terug (zo zijn ze trouwens erg gekend voor hun erotische Storytel Originals!) en je kan ook tussen verschillende talen kiezen. Er wordt ook onderscheid gemaakt in Nederlands (Nederland) en Nederlands (België) wat ik persoonlijk wel fijn vind.

Je kan op Storytel niet alleen luisteren naar boeken maar je kan er ook doorbladeren. Dat bleek onlangs heel handig toen ik met Phoebe op de spoed zat en we lang moesten wachten. Ik las haar toen een hele reeks Peppaboeken voor.

Ik vind Storytel ook een reuzehack voor kookboeken. Ik zou maar kookboeken blijven kopen (zeg me dat ik niet alleen ben, steungroep oprichten? :p ) maar op deze manier, kan ik er eerst al eens wat receptjes uit koken vooraleer ik beslis het boek ook effectief op papier aan te kopen.

Met deze link probeer je Storytel voor 30 dagen GRATIS uit.

Een weekend op de boerderij

Een weekend op de boerderij

Vilix vegan handtas -10%

Vilix vegan handtas -10%