gravatar.jpg

Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures as mom of Elliot and Amelia. Hope you have a nice stay!

Exit Toys giveaway

Exit Toys giveaway

Voor velen onder ons wordt de zomer van 2020 er eentje met minder of geen reisjes. De voorbije weken bleven we flink “in ons kot” en herontdekten we de tuin. In ons geval is dat een klein tuintje in een nogal vervallen staat. Lastig met drie kindjes, en dus zijn we van plan er wat meer liefde en energie in te steken. Een mooie start was deze zand- en watertafel van Exit Toys. Weken was zowat alle buitenspeelgoed - zo ook deze tafel waar we ons op verlekkerd hadden - uitverkocht. Maar hier is hij eindelijk!

IMG_1963.jpeg

Parasolletje dabei

De tafel heeft aan een zijde een bankje en er zijn twee bakjes die je naar keuze kunt opvullen. Een parasol beschermt kinderkopjes tegen de zon. De zandbak afsluiten doe je met het bijgeleverde deksel.

IMG_1905.jpeg

Sensorisch spel

Wij vulden onze bakjes met zand en water, klassiek dus. Maar dit is de plek voor '“sensory play”, een sjiek woord voor knoeien. Vul de bakjes met droge rijst, pasta of mais. Ook waterparels, kinetisch zand of plasticine leveren veel plezier op. Wist je dat dat goed is voor de hersentjes van je kind? Lekker laten vuil maken dus!

Elliot en Amelia hebben al zo’n pret beleefd aan dit tafeltje en komen zelf met ideetjes. Zo vindt Elliot (4,5) het fantastisch om na te gaan welke speeltjes drijven en welke zinken en Amelia vond het gisteren fijn om het vuile zand van onze tuin in het water te scheppen, daar autootjes door te roeren en ze dan proper te maken in het andere bakje. Pre-corona had ik even geslikt, als ze me nu vragen “mama, mag ik een put in de tuin graven”, zeg ik “doe maar, schatjes”!

Winnen doe je zo

Mommoiselle bestaat vandaag twee jaar en het doet me een plezier dat ik dat kan vieren met een fijne giveaway als deze!

IMG_1964.jpeg

Maak je graag kans om te winnen? (Enkel geldig in Nederland en België.)

WIN:

VOLG @mommoiselle_com en @exittoys   

TAG andere mama’s (elke comment is een deelname)

EXTRA: share in je story.

De winnaar wordt getrokken op dinsdag 9 juni.

Kan je niet wachten?

Koop de zand- en watertafel dan hier.

Helpt witte ruis tegen slechte slapertjes?

Helpt witte ruis tegen slechte slapertjes?

'Waarom borstvoeding juist iets voor relaxte moeders is'

'Waarom borstvoeding juist iets voor relaxte moeders is'