gravatar.jpg

Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures as mom of Elliot and Amelia. Hope you have a nice stay!

Duurzaam wassen en poetsen met Brauzz aan -15%

Duurzaam wassen en poetsen met Brauzz aan -15%

Wij doen als gezinnetje van vijf ons best om mindful om te gaan met het milieu en daar hoort ook duurzaam wassen bij. Scrol naar beneden voor een kortingscode!

Brauzz is een Belgisch merk van ecologische schoonmaakproducten. Duurzaam wassen en poetsen met Brauzz betekent minder plastic gebruiken en minder water vervoeren en verspillen. Bij deze producten voeg je nl. thuis het water toe.

Wij zijn echt fans van het eerste uur. Onze all-time favoriet is de toiletreiniger: je gooit een tabletje in de wc en laat het een halfuurtje intrekken, nadien schrob je eenvoudig het toilet schoon. Vegan en biologisch afbreekbaar én toch een krachtige werking.

Ook altijd in huis hebben we de Brauzz wasstrips. Mijn grootvader, 85, stond echt versteld van hun werking. Hij pluist altijd vanalles uit en zo ook de wasstrips. Hij nam ze mee naar huis om te testen en berekende of het duurder was dan zijn ander wasmiddel. We vergeleken en kwamen tot de conclusie dat de wasstrips van Brauzz 0,19 cent duurder waren per wasbeurt maar dat als je een abonnement aangaat met Brauzz het nog maar 0,05 cent duurder is dan een klassiek wasmiddel. Voor ons wegen de voordelen dan echt wel door: zo heb je minder kastruimte nodig om de strips op te slaan, zit je niet te morsen met vloeibaar wasmiddel of te knoeien met poeder af te meten, en zijn de strips ook handig om mee te nemen op reis. Bovendien ruikt je was echt heerlijk!

Brauzz koop je online aan en is een echte one-stopshop: allesreininger, badkamerpoetsmiddel, wasmiddel, toiletreinigern… Ik kan je met deze code -15% aanbieden bij je eerste aankoop: Mommoiselle15 Dit is een affiliate link en dat betekent dat ik jouw een korting kan bieden en Brauzz me een procentje van jouw aankoop geeft. #eerlijk #winwin Hoewel we al jaren klant zijn bij Brauzz, is dit dus #reclame.

Waarom ik verliefd ben op King Louie: stijlvolle retro meets hedendaagse duurzaamheid

Waarom ik verliefd ben op King Louie: stijlvolle retro meets hedendaagse duurzaamheid

-10% op de Billimay Craft mat!

-10% op de Billimay Craft mat!